In mijn wanhoop schreef ik een kerstverhaal…

In mijn wanhoop schreef ik een alternatief Sinterklaasverhaal. Dat hoort niet, past niet en is tegen de regels. De Sint is er immers voor de kinderen en de kerstman is een allemansvriend. Zo gaat dat en ik zondigde tegen de regels.

Het is een verhaal in een aantal delen, het grijpt wat in elkaar en laat wat dingen liggen. Ik hoop dat lezen en herlezen iets duidelijks biedt. Al verwacht ik niet dat er veel mensen zijn die daarvoor tijd en moeite beschikbaar hebben.

In volgorde ziet het er zo uit:

één


twee

drie

vier

vijf

Dat was het, tot morgen.

Oh nee, morgen ben ik er niet.

Over ghduval

Wat hier staat is echt, tenminste toch echt in het hoofd van Duval en kan dus niet gebeurt zijn. Uitschrijven van gedachten niet meer dan een vriendelijk gebaar zodat u mee kunt lezen, verwonderen, afwijzen of omarmen. Deze weblog is het aambeeld waarop wordt gesmeed. De mens in al zijn verschillende vormen het ijzer wat gesmeed wordt. De gedachten en vele kronkels van Duval zijn de hamer die ritmisch neervalt. Nu alleen de warmte nog. Dat bent u, webloglezer (v/m), het is aan u het vuur hoog op te stoken zodat het wonder van de smid te bewonderen valt.
Dit bericht werd geplaatst in oud-vkblog-2007-12. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s